sâmbătă, 22 decembrie 2012

Urmareste online toate episoadele din Fatmagül Online

Fatmagül Ketenci era o ftata care locuia intr-un sat de pe coasta Marii Egee impreuna cu fratele sau. Aceasta era logodita cu pescarul Mustafa Nalcai si urmau sa se casatoreasca peste putin timp si avea sa scape in sfarsit de sora sa vitegra care o ura. Kerim Ilgaz era un fierar bine manierat care locuia alaturi de matusa sa Meryem Akosy cunoscuta sub porecla de "Ebe Nine" (Bunica Ebe) si care se ocupa cu prepararea leacurilor din plante.
Marele eveniment al sezonului era logodirea fiului influentului om de afaceri Resat Yasaran, Selim cu fata politicianului Turaner Alagoz, Meltem. Kerim se intalneste cu prietenii sai vechi Vural, Erdogan si Selim si dupa petrecerea de logodna acestia pleaca la o petrecere unde consuma alcool mai mult decat era necesar. Fatmangul care se afla in trecere catre iubitul ei Mustafa, aceasta este violata de catre Erdoğan, Selim si Vural, Kerim fiind lesinat din cauza bauturii. Fatmangul este descoperita a doua zi de Bunica Ebe care isi culegea ierburi pentru leacuri. Cum intregul sat vorbea despre eveniment, Kerim fara sa stie ca este nevinovat accepta sa se casatoreasca cu Fatmangul pentru a-si proteja prietenii. Familiile celor doi vand toate proprietatile si se muta in Istambul pentru a incepe o noua viata.
Oare va reusi Fatmangul sa duca o viata buna si sa uite lucrurile ce i se intamplasera? Puteti afla doar urmarind episoadele online de mai jos
.


Pentru a vizualiza fatmagul online tradus in romana click mai jos fatmagul online

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi